FANDOM


To je izmišljena crtana serija, samo plod mašte admina TwilightPie25.

- 'Ja, TwilightPie25, želeo sam da podelim sa vama jednu od mojh izmišljenih maho šodžo anime (japanski crtići o čarobnim devojkama) crtanih serija. Molim vas, nemojte kopirati. Nadam se da će vam se ovaj fanfiction svideti.'

• By; #TP25

• Radnja • Edit

• Radnja serija vrti se oko Kūki, mlade dvanaestogodišnje devojčice koja saznaje da je ona ustvari jedna od osam izgubljenih elementalnih princeza i ona mora da pronađe svih svojih sedam sestara koje mogu kontrolisati elemente i prirodne sile, kako bi uz pomoć velikog Čarobnjaka porazili zlu Vješticu, gospodaricu svega što je zlo i loše. •

• Opis likova • Edit

Kūki je glavni lik. Ona može da kontroliše zrak i vjetar. Omiljena boja joj je roza. Ima plave oči. Zaljubljena je u Otoka. Veoma je hrabra i odlučna, ali uporna i veoma svojeglava. Mrzi da ide u školu i voli palačinke. Ide sa Mizo u razred. Kad nije transformisana, ima plavu [žutu] kosu [vezanu u kikice], ali kad se transformiše njena kosa je roze. Njena maskota je mačak Neko.

Mizu može da kontroliše vodu i valove. Omiljena boja joj je plava i ima plave oči. Na početku prve sezone zaljubljena je u Kureijī-ja, ali kad shvati da on voli Kaminari, upoznaje Kyōshi-ja koji postaje njen nastavnik Solfeggia [Mizu ide u muzičku školu]. Mizu je veoma mudra. Ima smeđu kosu u ljudskom obliku, ali kad se transformiše kosa joj je plava [bukvalno plava, kao more] i stalno nosi punđu. Maskota joj je pas Inu.

Kaminari može da kontorliše svjetlo i munje. Omiljene boje su joj žuta i narandžasta. Ima plavu [žutu], kratku [jedina] kosu i smeđe oči. Jako je stidljiva i povučena, veoma smirena. Njeni posvojitelji rade u restoranu pa zato i Kaminari zna izvrsno da kuha. Njena maskota je papagaj Ōmu. Selenator je i veoma je djetinjasta. Zovu je „Ka“.

Mori je najspretnija i najpažljivija od svih. Može da kontroliše šume i prirodu. Ima zelenu kosu vezanu u punđu [zabodena su joj dva štapića da ju drže] i zelene oči. Mori voli prirodu i mrzi kad je neko zagađuje pa joj to jako smeta. Veoma je dobra u biologiji, fizici i hemiji pa zato stalno traže od nje da im uradi referate, ali nju to nervira. Omiljeno mjesto joj je botanički vrt u kojem radi njena baka. Najviše se druži sa Chikyū i zove ju „Chi“. Morina maskota je poni Chibiuma [jap. Chibi = malo; Uma = konj]

Chikyū može kontrolisati zemlju i vrijeme, a samim tim i sva bića koja žive na planeti, pa se zato smatra najjačom. Bila je ljuta što je Kūki odabrana da bude vođa tima jer je ona, tj. Kūki, prva saznala da ima moći, ali je kasnije Chikyū to ipak pirhvatila. Chikyū ima smeđe oči i smeđu kosu vezanu u dvije punđe, a smeđa joj je također omiljena boja. Kad se sazna za njene moći postaje veoma popularna. Ona mrzi dečke. Na početku je bila veoma ozbiljna i čak malo drska, ali kasnije je postala dobra [jer se pomirila sa Kūki]. Njena maskota je gušter Tokage.

Kasai može da kontroliše vatru i vulkane. U početku je bila zla, ali na samoj sredini prve sezone (tačnije u 26. epizodi), Kūki ju uspije ubjediti da postane dobra. Ima jaku blijedu kožu te crvenu kosu i oči. Iako je postala dobra, često je veoma živčana i u stanju je svašta napraviti. Kasai je ustvari svo vrijeme radila za Yumi, jer je bila veoma naivna i mislila da je Yumi voli, ali ona ju je samo iskorištvala. Kao zloća nije išla u školu i bila je veoma neodgojena i drska, često jako 'divlja', ali ipak se na kraju može kontrolisati. Dok je bila zla, njena maskota bila je lav Rajon, koja u 26. epizodi nestaje.